Businesskonferansen 2018

Businesskonferansen 2018 var en stor suksess, det var to dager som det gikk over og begge dager var fullsatt.
V18_Intentenz_Businesskonferansen_web

 

Vi startet dagen som vanlig med interne innslag med KMS og Joico, hvor deltakerne fikk vite litt om nyheter som akkurat hadde kommet og nyheter som vil komme i løpet av høsten. 

 

V18_Intentenz_Businesskonferansen_web2
V18_Intentenz_Businesskonferansen_web3
V18_Intentenz_Businesskonferansen_web4

 

Deretter fikk vi en kort informasjon om MarketWell/ Amesto og PCKasse. 

 

V18_Intentenz_Businesskonferansen_web5
V18_Intentenz_Businesskonferansen_web6

 

Våre eksterne foredragsholdere denne gangen var Rune Hytten som jobber som seniorrådgiver i NAV Arbeidssenter med spesialområde innen lederstøtte og helsefremmende arbeidsplasser. Han snakket om hvordan tydeliggjøre roller og ansvar på arbeidsplassen i sammenhenger som har med helse og tilrettelegging å gjøre. 
Han ga litt innblikk i hvilke plikter og rettigheter dere som salongeiere og ledere har.

Hva skal og kan en leder gjøre? Hva kan man forvente av sine medarbeidere? Hvordan skal man følge opp? Tilslutt, den vanskelige samtalen, hva skal sies? Det som var sluttessensen her var vel også at dersom man skal gjøre endringer og skape nye mønstre, må dette gjøres i "fredstid" og ikke når man står opp i en vanskelig situasjon.

 

V18_Intentenz_Businesskonferansen_web9

 

Her ligger også presentasjonen hans, dersom det var noe der dere gjerne vil se på eller bruke. Rune var også veldig klar for at dersom noen kunne tenke seg at han kom og holdt kurs/ foredrag eller man trengte hjelp til noe, var det bare å ta kontakt. Hans kontaktinformasjon er som følger, Rune Hytten, tlf:97 57 05 20

 

V18_Intentenz_Businesskonferansen_web7

 

Den andre eksterne foredragsholderen var Vidar Hansen, tidligere politimann. Han er mentalist og ekspert på å tyde menneskers kroppsspråk og ubevisste signaler. Han kom med masse gode tips i forhold til hva man skal tenke på i forhold til sitt kroppsspråk og hvilke signaler man sender til de rundt seg.

Han ga oss et veldig godt innblikk i hvor stor betydning kroppsspråket har i kommunikasjon. Han viste oss også sine unike evner, ved både å avsløre hvem som fortalte sannhet og ikke. Dette var et litt annerledes, men veldig gøyalt og spennende foredrag.

 

V18_Intentenz_Businesskonferansen_web8

 

Tilslutt vil vi bare takke alle som kom for to fantastiske fine dager- vi gleder oss allerede til neste gang vi møtes og håper at flest mulig melder seg på Høstkonferansen som er 20.oktober.

Har dere spørsmål, er det bare å ta kontakt.